my All : Him

mY All : Him
The woNderful pEople who pickEd up mY piEces and Glued it bAck wiTh tEnder loVing-cAre,pAtieNce and uNconDitionaL lovE,,.

Sunday, April 17, 2011

~Dinner Is My biRthdAy~

In The Name of ALLAH,,.
Mind sharing..

yea2!!!lagi 7 hari bezday aku!!
-
-
-
Hari ny bezday aku..diowg xbuat sumthing yg surprise pown ntok aku n fara..
sedihnya..~~

                 --------------------------------------------------------------------------------------

Annual dinner / Malam Kirana APIDS / Lailatul Munawwarah diadakan pada 13 April 2011..
Mungkin akan Menjadi malam yang terakhir buat kami warga APIDS,,..
MySpace
sedih kowt..

memang betol2 macam dinner la..padahal buat kat Dewan jEw,,..haha..tapi boleh la..
jimat duit cket..

ha..ny jalan masuk untuk VIP..kreatif kn pelajar APIDS ny???
hehEe..,Masuk almari tutup sendiri pulak..
Bila VIP masuk jew mesti rasa bangga semacam coz diapit oleh belon yang berudara hydrogen..haha..~~
MySpace
Bez!!!

ha ny pulak makanan yang disediakan pada dinner tu..banyak sebenarnya..sampai tak sempat amik gambar..
hehee,,.~~
sate pown ade..

ny adalah Timbalan Pengarah Kami Profesor Madya Dr.Mohd Muhideen Bin Abd Rahman, sedang berucap..
haha..~~siap buat lawak lagi tu...Beliau telah memuji pelajar APIDS diatas daya kerja mereka.
APIDS hebat!!!

ny pulak adalah VIP yang tengah tu Ust.Nor Hazrul Bin Salleh,Yang sebelah kanan dye,Ust.Syed,yang sebelah kiri pula Ust.Zamri..Pensyarah kami..

ny pulak cenderahati yang kami setiap orang dapat..dalam tu ada gambar aku..tak caye??tengok lah..,hehe..,,~~
Dan terdapat Buletin mengenai pencapaian APIDS sepanjang pengajian kami di Nilam Puri ny..

Aik???spew tu??hehe,,.tu la Pengerusi Majlis..tak sangka kowt aku dapat jadi pengerusi majlis..

ha,,..ny pulak Fahmi..partner aku tym jadi Emcee tu..haha..~~
Hebat2!!

ha..part ny bez cket..ny kumpulan Nasyid Kirana.. yang pakai baju hitam tu Zulfadhli..orang kelantan,yang tengah tu Fahmi,yang sebelah sana tu pulak Muhd Fitri.Fitri ny pown lahir bulan 4 jugak..lepas jew diowg buat persembahan nasyid...
tiba-tiba...
diowg terus nyanyi lagu birthday..
khas untuk pelajar yang lahir bulan 4..
so aku sebagai orang yang birthday dye merupakan hari tersebut..
mesti lah bangga rite??haa..cool!!
ade jugak orang nk appreciate bday aku ny..,,haha..,~~

so..lepas jew habis dinner tu..ramai jugak la datang wish bday kat aku..even lagi 2 minit nk ke hari seterusnya..
takpe...I'm really appreciate it..

Yang sebelah aku tu lah Farah Aina..birthday girl yang same ngn aku..haha..,~~
setelah lama+penat  membebel jadi emcee kt depan,kteowg dijemput makan bersama dengan Ummi Wan Rohani(yang pakai tudung pink tu)..
oleh kerana hari tu birthday aku,so aku n farah Aina dilayan untuk makan bagaikan puteri..
hehee..,~~heaven!!

                            ------------------------------------------------------------------------

15 april 2011
Kelas aku buat jamuan akhir semester jugak untuk hari special cket  la..,
dikecilkan sedikit skop menjadi 1 kelas..
haha,,.
Makanan pown ade banyak yang dapat diisi..haha..
Kteowg sekelas makan Edlee Fried Chicken..,
Rasa dye pown tak kurang hebatnya dari KFC..

Tiba2..
ade pulak kek,,..ehem2..tak lain tak bukan mesti untuk aku kan???
boleh tahan ar untuk aku...
tapi kongsi ar dengan student yang lahir bulan 3,4 & 5..
tapi of course ar da latest birthday girl yang kene potong kek tu kan???
haha,..~~
Thankz sahabat2 majmuah 9..
Ukhwah Fillah Abadan Abada..~~
Sayang Antum semua..~~

----------------------------------------------------------------------------------
16 april 2011

Nak dijadikan cerita..
hari ny kawan aku nak balik da lepas jew exam muet..
dalam jam 2 dye bertolak..
lepas dye balik aku pown tido la kejap(padahal lama)..
sampai jam 5.30..
ade sowg kawan aku kejut aku..
tolong Install sumthing dalam lappy dye..
bangun2 jew..

Surprise!!!!!!
MySpace
wah!!!ade surprise!!!
sukenyer..
rupenyer kawan aku yang kate nak balik tadi belum balik lagi...diowg pegi beli kek untuk aku n farah..
Terharunya..

wah,,..dapat kek lagi..
dan pada masa itu juga lah hadiah yang aku n farah terima berlambak secara tibe2..

ha..banyak kn??ramai yang bagi..sumenyer dari kawan2 yang aku sayang..
tu tak masuk lagi hadiah yang budak2 lain baru bagi...wah..lumayan..haha..~~

haha..
itulah serba sedikit cerita yang berkenaan birthday aku..
kat cny..birthday girl yang same tarikh ialah aku n farah iaitu..13 april 2011..
time gambar ny diambil..barulah yati terangkan..
diowg sume sengaja tak nak sambut birthday kteowg coz kteowg ny lorat sangat nk promote birthday kteowg..
haha..Padan dengan muke kteowg..Itu adalah satu PENGAJARAN..
Yang tak boleh tahannya..boleh pulak aku n farah versus sape yang paling banyak dapat wish kat FB..
haha..nonsense..

apE2 pown..aku sayang korang sume..
Thankz..Adibah.Aziah,Izzati,Naiemah,Hani Farah Aina..
Tak lupa juga kepada Nur Nasuha,Nik farah,Fatimah Hanun,Siti Nuratiqah  nun jauh di Melaka sana..dan sume yang mengenali diri ini..

HARI LAHIR YANG PENUH BERMAKNA...~~

p/s : jangan promote bday sendiri..nanti kawan2 kte buat2 lupa bday kte..haha,.~~























-


8 comments:

shahjiehan said...

happy besday!!


heee...

mazNi mAz said...

ok,,.thaNkz!!!da lpAs da powN,,.~~haha,,.~~

Wanzi said...

wah hebat juga sambut besday tu... biarlah dah lepas nak ucap juga... happy besday

mazNi mAz said...

hahaha,,.thAnkz,,.syukrAn,,.~~

aiman rashidd said...

best lah dia . soorryyy lambat . cuti dah =.='

HAHHAA

ok ok ok .

happy belated brthday :)

thanks thanks :)

YEAYY CUTI dah mula . HUHU btw take care to you too !!

sorry le lambat reply . busy last day bersama kawan kawan . :) have a nice week :)

Teenager Housemaid said...

hepy belated bezday!!!

aCu atiQ said...

HB!
ohh lmbt,,huhu~~
cntik ouh bunge ats meje tuu~~

mazNi mAz said...

haha,,.,thaNkz!!!da buNga ya!!crEdit to,,.Nurul Atiqah Zulkifli n Her Exco's mEmbErs!!!,,.haha,,.~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...