my All : Him

mY All : Him
The woNderful pEople who pickEd up mY piEces and Glued it bAck wiTh tEnder loVing-cAre,pAtieNce and uNconDitionaL lovE,,.

Wednesday, March 30, 2011

HukumAn!!

In The Name of ALLAH,,.
Salam 'Alaikum,,.~~

Hye bloggie2 dan yang bukan bloggie,,.
Miss to post sumthing so much la,,.
Miss nk jumpe bloggie2 lain yg senior or yang junior,,.
(Eceh mcm da ber'blogging' lame plak..,ahaha,,.~~),.
Miss nk Visit blog korang,,.
Miss nk blogwalking..,
Tapi keadaan tak mengizinkan,,.
huhu,,.

Straight to the titik,,..
Ekcely Aku ade lagi Exam ntok final ny,,.Math,,.then 
Muet!!!
haha,,.terpaksa la jadi macam orang kene perintah berkurung la gamaknyer,,.~~
Ny la hukuman nyer,,.
(WORKAHOLIC OVERBOARD)!!

MySpace

So pade sape2 yang singgah blog aku ny,,.tinggalkan jejak yew at shoutbox!!!,,.InsyaAllah,,.t aku reply visit korang balik ea,,.
Soe la tak sempat nak follow korang balik dalam masa terdekat ny,,.
Tak dapat nk main komen2 kt blog korang,,.
Jangan segan2 baca Entry aku dalam ny,,.hehe,,.~~
(Macam banyak sangat pulak entry dlm blog ny)


hahaa,,.~~Things are scattered everywhere,,.

p/s : BlogwaLking janGan sampAi tinGgal solat!!!




6 comments:

ieman said...

ehehe..cian giler exam kan..heee.gudluck..jgn sepah sgt..nanti tikus suka

I do I need Iman said...

BW here.
http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/03/mengapa-si-dia-sooo00o-sweet-contest.html

jemputlah join ;) share wth u all;) kalo sudi.

mazNi mAz said...

haha,,.Ieman : lAw b'sEpah powN xsmpaT kmAs kowT,,Bia la jD tmpT tikuS b'Tndang,,.Eceh,,.xdEw la,,.gurAu jEw,,.
I do i nEed iman: InsyaAllah syE Join,,.~~

khazinatul asrar said...

STUDY!!!

~nsar~ said...

gud luck for your paper...

man said...

study dulu... tu lagi penting.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...