my All : Him

mY All : Him
The woNderful pEople who pickEd up mY piEces and Glued it bAck wiTh tEnder loVing-cAre,pAtieNce and uNconDitionaL lovE,,.

Wednesday, March 23, 2011

PerihaL SPM,,..

In The name of ALLAH,,..
Assalam 'Alaikum..

Hello readers,,
Da lame rsenyer tak update blog ny,,
hehee,,.padahal baru 3 ari kowt,..

Emm,,.semalam pegi ar blogwalking at blog orang lain..
rasanya 8 dari 10 blog yg aku pegi,mesti tulis pasal..
"RESULT SPM KUAR ESOK!!!!"
I mean ari ny la..
Then ade yg express mcm mana dye rasa mlm sebelum diowang amk result tu mcm ny,,.MySpace
Ade jgak yg mcm ny..MySpace
hehEe,,.~~
lawak la diowg ny..
tak payah la cm2 adk2,,..
rilex jew ckup,,ingat taw..,Innallahu ma'ana (Sesungguhnya Allah bersama kita)..

Blogger2 lain tulis entry psl SPM sebelum result kuar,,.
sekarang ny aku tulis entry psl SPM ny selepas result spm kuar..haha..,

"CONGRATS TO ALL SUCCESSFUL PEOPLE IN SPM",,


bpe banyak A+ yang korang kaut??


Bagi yang kurang berjaya,,la tahzan...
Mungkin rezeki kita bkn kt SPM ny..
Allah tutup rezeki kita kali ny,,.
Tapi ingatlah bahawa Allah akan buka pintu rezeki kita yang lain..


*ha,,.tgok tu..,

Bagi yang berjaya pula,,.jangan bermegah kerana kejayaan tu bukan milik mutlak kita..
Ia milik Allah..
Jangan lupa buat sujud syukur ye,,..
Nanti kalau isi borang UPU nnti,,.
Pilih la tempat yg kita rasa boleh membawa kita ke-arah kebaikan..,
Then,,korang kene kamcing taw dengan Pengarah Kementerian Pelajaran Malaysia,,.
ekeke,,.~~
Bukan apa,nanti senang nak pg IPTA,,.haha..,
haish...korang jangan ikowt plak..haha..tu gurau jew la..





Tapi tak kisah la korang blaja kt mane..
kt mane2 pown blh tuntut ilmu..
kt mane2 pown blh peroleh ilmu...
tapi kene rajin la k..

Tapi walau dimana pown kita pegi,jangan lupa agama kita,,
Jangan lupa Pencipta kita..

Bagi yang bakal menduduki SPM pada taon ny,,.
All da bez k..
Jangan sia-siakan masa korang dengan tak stdy..


ok,,.
Ingat yew adk2,,.
By hook or by crook..
korang mesti capai kejayaan k..

ok,,.smpai sini aje la entry khas ntok adk2 Bekas-Bakal calon SPM,,.
Semoga korang ceria2 selalu..

Enjoy reading n shoutouting!!!

p/s : Dare yourself to dream,dare yourself to fulfill it!!May ALLAH bless..







5 comments:

fatien ! said...

hebat !! best2 :)

cemomoi said...

jangan lupo tahniah juga untuk semua cekgu-cekgi

mazNi mAz said...

ha,,.btOL 2,,.tidak lupE jugE pd ckGu2 yg teLah mengAjar kami pLajarmu,,.haha,,.~~

shark said...

mmg jeles tgk budak2 dpt A bnyak nie
huhu

mazNi mAz said...

taw xpEw,,.haha,,.tApi nk wt cMne,,.da rzEki kiTa sTakat tu,,.hAsilnya brdAsarkn usaHa kTa,,.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...