my All : Him

mY All : Him
The woNderful pEople who pickEd up mY piEces and Glued it bAck wiTh tEnder loVing-cAre,pAtieNce and uNconDitionaL lovE,,.

Wednesday, March 9, 2011

TimE to rehAt frOm thOse bOoks yaNg agAk tebal

Bismillahirrahmanirrahim..

Coretan Ringkas seorang Mahasiswi..

Rasanya dah lama tak Update blog ny,,.
da berhabuk kowt,
busy sangat kowt,,..
biasalah,Exam Week sekarang ny,
mane tak busy..
Tapi baru jew tadi Last Paper berlalu..hehEe,,.~~
time ny tak payah cakap la debaran degupan jantung ny macamana..
rasanya lagi dahsyat dari before start exam..
huh!!!
debaran menunggu keputusan..
that's mean..
dengan keputusan itu la yang menentukan samada kita ny layak atau tidak ntok ke peringkat seterusnya..
eceh..
hidup Universiti ny lain dari hidup masa zaman-zaman sekolah dulu..
lagi senang U ny..
hehe,,..
bukan nak kata ape..
tapi lagi bebas rasanya dari zaman sekolah dulu...
haha..

Sekarang ny masa ntok kemas barang then terus balik rumah..
rindunya kat family sampai terguling-guling at atas lantai bilik ny,,..
haha..
agak hiperbola ayat tu..

ekh eleh..
macam orang lain tak rindu pulak kat family die..


saje jew nak buat gimik...
ape la..
emm..
ape-ape pown..
terfikir tak???
majoriti dari kita ny akan dekatkan diri dengan Allah bile time2 exam melanda ny ajew..
bile da habiz exam,,mule la sume dok menghadap lappy 48 jam sehari..
layan cerita-cerita bez..
Dok bercinta tak ingat agama
dok tidur buat peta kat bantal..
sume Perintah Allah diabaikan..
ish3..
nauzubillahminzalik..
harapnya anda semua tak begitu..

semua ny peringatan ntok aku sendiri dan yang lain-lain..
aku pown ade jew buat keje-keje tak berfaedah macam kat atas..
juz nak ingatkan diri ny n kawan-kawan bahawa Pencipta kita lebih Aula..

MAXIMIZE YOUR IBADAH EVERYDAY..
RENEW YOUR IMAN EVERY SECOND..




2 comments:

shahjiehan said...

stuck kat no 7? die jadi camna??

PeAcemakEr said...

kan dkat tutOrial HB yang deW at bLog awk tu,,.kat stEp no 7 tu,,.bLe da msOk kn no akAun,thEn bLe tkAn cOntinuE..dyE kTe cm sumtHing eRror la kowT..
haha,,.tp xpEw..td bRu jEw tRy buaT biz tu da ok da,,.da bLh amik codE da..thaNkz anYway..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...