my All : Him

mY All : Him
The woNderful pEople who pickEd up mY piEces and Glued it bAck wiTh tEnder loVing-cAre,pAtieNce and uNconDitionaL lovE,,.

Monday, March 14, 2011

REVERSE,,

In the name of ALLAH..
Salam 'Alaik..

Actually entry ny bukan pasal ape pown..
juz nak bagi taw kt readers..
patutnya kene bagi taw korang dari awal intro blog lagi..
tapi takde intro tibe2 start da cite2 yang sumtimes nonsense..
Tapi ade jugak la nasihat kew ape2 kew..
It's better get something than nothing rite??

Blog ny baru jew buat n baru jew nak kenal dunia ber'blog2' ny..
Empunya blog ny pown baru nak berjinak-jinak dengan mata-setiap-masa-depan-laptop,,
ahaha..faham kan??
bukanlah ape pown..
Masa tengah buat blog ny pown time tu tengah bz ngn assignment la,kertas kerja program la,liqo' la..,
so takde masa sangat nak fikir panjang nak buat entry intro ntok blog ny..

Anyway,,sori la kalau blog ny not entertain readers much,,
Saya-budak-baru-belajaw,,
so,kalau ade sape-sape nak tolong,,
go on,,
May ALLAH bless..



Harapnya dengan bermulanya kerjaya ber'blogcrawl' ny..
Akan bermulanya satu titik permulaan baru yang akan membawa perubahan pada diri ini..
InsyaALLAH..
Let it be because of Him..
I want to make a fresh start..
well,changing for a good is not a crime rite???

so,kalau ade salah atau silap ke ape2 kew..
silalah bagi taw,,
thankz anyway..
Wassalam..

Enjoy reading and shoutouting..
p/s : Liqo' tu meeting lorh..





11 comments:

shahjiehan said...

apa apa2 soklan bleh tya di kaunter pertanyaan. blog SJ.hahahhaa

mazNi mAz said...

owh ok2,,..tAk tAw la pLak dEw kAuntEr pRtnyAan,..haha,,.

mr E oSk gurL said...

hai....we share the same name...nice blog btw...^_^ singgah sini...i follow...saluut...=)

mr E oSk gurL said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AH7 said...

welcome to blogger world..saya dah follow awk dah...heheh

mazNi mAz said...

ok2,,.thaNkz for suppOrting me..,haha..,

cemomoi said...

caiyukkk

letih juga berblog tapi adventure

mazNi mAz said...

ok,,.thaNkz vEry mucH la kawAn,,.mAy ALLAH bless..

Abu Luqman said...

saya folow kamu ye..mazni

shahjiehan said...

kanuter pertanyaan xdak..tp klo nk tlg sket2 tu bleh laaa

jom baca dan komen Rosakkan kereta Lamborghini beramai-ramai

mazNi mAz said...

iyE la..,taw la kaUnter p'tNyaan xdEw..,sjE jEw gurAu..,,sYukrAn jAzilan cOz bYk tLong saYe..,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...